show less show more

Public Group

active 5 months, 3 weeks ago

Group Admins

Det vil bety at 3600 seter fotballdrakter

FA har bekreftet overfor Uefa at de forventer å åpne 25 prosent av Wembleys turneringskapasitet til den første gruppespillrunden.

Det vil bety at 3600 seter blir tilgjengelig for Tartan Army når billettsalget åpner neste måned.

I stedet, i likhet med de to første kampene – som vil bli brukt som regjeringsstøttede ‘testhendelser’ – vil bakken inneholde en fjerdedel av kapasiteten.

fotballdrakter norge
Uefas styringsgruppe møttes så å si torsdag i kjølvannet av feilene fra Dublin og Bilbao for å oppfylle de krevde fanløftene.

Uefa har tenkt å kunngjøre denne uken, men kan nå vente til den regjerende eksekutivkomiteen har møtt i Montreux 19. april.

fotballdrakt
Spattet så at tjenestemenn i Madrid effektivt utelukket Estadio San Memes bare få timer etter at lokale ledere hadde lovet å tillate 13 000 fans.

Men det er også problemer med involvering av Roma – på grunn av åpningskampen og Wales ‘siste kamp i første etappe – og München.

Mens Dublin-kampene sannsynligvis vil byttes til et sted i Nord-England – enten Old Trafford eller St James ‘Park – dukker Russland opp som et alternativ hvis Roma blir utelukket.

Russiske FA-sjefer har allerede kunngjort at de vil åpne et Fan ID-senter for turneringen i Moskva, selv om kampene i landet er planlagt til St. Petersburg.

Men det er forstått at Uefa er tilbakeholden med å flytte kampene som er planlagt for Bilbao ut av Spania, med større sannsynlighet for å bytte til Atletico Madrids Wanda Metropolitano.

voetbalshirts
Uefa planlegger også å avholde sin stemmeseddel med billettholdere i begynnelsen av neste måned, og de aller fleste plassene som er planlagt for turneringen er ikke lenger tilgjengelig som et resultat av redusert kapasitet rundt Europa.

Det er sannsynlig at supportere blir pålagt å teste negativt for viruset før de får lov til å ta plass, etter lobbyvirksomhet fra en rekke foreninger, inkludert FA.

fotballdrakter design
lage fotballdrakter
fotballdrakter med navn
fotballdrakter barn xxl
fotballdrakter med trykk

©2021 Health Support Groups | All rights reserved

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, ASAP.

Sending
or

Log in with your credentials

Forgot your details?